loading...
انجمن رزمندگان و جانبازان زیر 25 درصد
آخرین ارسال های انجمن
abedi بازدید : 236 یکشنبه 25 شهریور 1397 نظرات (0)


افزایش درصد جانبازی طبق مستندات پزشکی صورت می گیرد


مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برای افزایش درصد جانبازی سفارش از هیچ فرد یا مسئولی را نمی پذیریم و پزشکان بر اساس مستندات پزشکی درصد جانبازی را اعلام می کنند.


غلامرضا طائبی روز یکشنبه در نشست خبری درباره شایعاتی مبنی بر اینکه برخی مدیران بازنشسته که جانباز هستند برای اینکه مشمول طرح عدم اشتغال افراد بازنشسته نشوند، دنبال افزایش درصد جانبازی هستند، اظهار داشت: از زمانی که قانون منع بکارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی به تصویب رسیده است هیچ پرونده جدیدی برای افزایش درصد جانبازی به ما ارجاع داده نشده و هیچ فردی از مدیران فعلی درخواستی در این خصوص ارائه نداده است.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه فردی به عنوان جانباز بعد از بازنشستگی بتواند در دستگاهی مشغول به کار باشد، باید حتما درصد جانبازی بالای 5٠ درصد، آزاده با بیش از سه سال یا جزو فرزندان شهدا باشد.

وی با بیان اینکه برای درصد جانبازی بالای 5٠ درصد نیز باید شورای عالی پزشکی با حضور تعدادی از پزشکان مجرب تصمیم گیری کند، اظهار داشت: پرونده افراد متقاضی در این شورا بررسی می شود که پس از تایید نهایی، شورا نیز مهر تایید برای درصد بالای 5٠ درصد را خواهد زد

issarr بازدید : 305 سه شنبه 18 مهر 1396 نظرات (0)

معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران از استمرار واریز ماهیانه یک میلیون و دویست هزار تومان به جانبازان 70درصد خبر داد. 

ایزدی روز شنبه 15 مهر ماه در گفت و گوی اختصاصی با فاش نیوز با اعلام استمرار واریز مبلغ مقرر شده از سوی نهاد ریاست جمهوری در بهمن ماه سال گذشته خاطرنشان کرد: جانبازانی که از بنیاد شهید و امور ایثارگران حقوق خود را دریافت می کنند به همراه حقوقشان این مبلغ را به صورت ماهیانه دریافت می کنند و شایعه قطع مبلغ واریزی به هیچ وجه صحت ندارد.

وی ادامه داد: جانبازان حالت اشتغال بخشی از این مبلغ را (حدود 600 تا 700 تومان) به همراه حقوق خود به صورت ماهیانه دریافت می کنند و مابقی را هم جداگانه به آنها پرداخت می کنیم و این پرداخت ها تاکنون استمرار داشته است.

معاون تعاون بنیاد شهید در پاسخ به این سوال که برخی از جانبازان از واریز نشدن این مبلغ گلایه داشتند اظهار داشت: شاید این موضوع مربوط به هفته قبل است اما از این هفته پرداخت ها به حالت عادی خود باز گشته است و اگر موردی را سراغ دارید که این مبلغ به حساب او واریز نشده است با اسم به ما اعلام کنید.

وی در این باره افزود: این مستمری چون موقت می باشد و با شهید شدن جانبازان قطع می شود و باید این مستمری را پایدار کنیم. سه پیشنهاد برای پایدار کردن این مستمری دادیم که مبلغ حدود 600 الی 700 هزار تومان با حقوق آنها پرداخت کردیم و مابقی را هم مانند گذشته به صورت جداگانه واریز کردیم. کسانی که بازنشسته کشوری یا لشکری هستند پیگیر آنها هم هستیم که این مبلغ در فیش حقوقی محل کارشان پرداخت شود. لذا این ماه کسانی که از ما حقوق نمی گرفتند کامل به حسابشان واریز شد و مابقی هم مقداری در فیش حقوقی و باقی هم جداگانه واریز کردیم.

ایزدی همچنین خاطر نشان کرد: به خاطر ایام تعطیلی عاشورا و تاسوعا قدری با تاخیر پرداخت شد. و هم محاسبات قدری پیچیده تر شد. در ماه های گذشته طبق روال، پنجم یا ششم هر ماه پرداخت می شد اما این ماه به خاطر دلایلی که گفتیم از چهارشنبه ی گذشته قدری با تاخیر پرداخت شد.

issarr بازدید : 316 دوشنبه 03 مهر 1396 نظرات (0)

استمرار خدمات بیمه درمانی تکمیلی ایثارگران توسط بیمه دی از اول مهر ماه

تاریخ انتشار : شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶ 

 

 

دكتر عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعلام خبر استمرار خدمات درمانی ایثارگران توسط بیمه دی از اول مهرماه 1396، گفت: خدمات درمانی بنیاد مانند قبل ادامه خواهد یافت و هیچ‌گونه کاهشی در زمینه ارائه خدمات درمانی ایجاد نخواهد شد ضمن اینکه خدمات جدید درمانی نیز به زودی ارائه خواهد شد.

 

 از اول مهرماه سال جاری خدماتی مانند خدمات درمانی بیمارستانی و اعمال جراحی، پاراکلینیکی، جراحی‌های سرپایی، ویزیت، خدمات آزمایشگاهی و ... که تاکنون توسط بیمه ایران ارائه می‌شد توسط بیمه دی در مراکز درمانی طرف قرارداد آن شرکت به صورت رایگان ارائه خواهد شد و امیدواریم از این پس خدمات شایسته‌تری در بیمارستان‌های خصوصی و دولتی و مراکز درمانی به ایثارگران عزیز ارائه شود.

وي افزود: نرم‌افزار بیمه دی در مراکز درمانی اصلی مورد مراجعه ایثارگران نصب شده تا ایثارگران با استفاده از کد ملی خود بتوانند از خدمات درمانی بهره‌مند شوند و نرم‌افزار مورد نظر در سایر مراکز نیز به زودی نصب می‌شود.

وی تأکید کرد: اطلاعات شناسنامه‌ای تمامی ایثارگران تحت پوشش بنیاد در سامانه سجایا موجود است ولی افرادی که به تازگی به درجه جانبازی نائل آمده‌اند برای دریافت خدمات درمانی باید به بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان و یا مناطق خود مراجعه کرده و اطلاعات شناسنامه‌ای خود را در سامانه سجایا ثبت کنند.

عباسپور با اشاره به خدمات جدید درمانی به ایثارگران خاطرنشان کرد: یکی از خدمات ویژه پیش بینی شده ارائه دارو به بیماران صعب‌العلاج درب منزل این عزیزان است تا این بیماران خاص برای دریافت دارو دچار مشکل نشوند.

معاون بهداشت و درمان بنیاد در پایان در خصوص دلایل تغییر بیمه تکمیلی ایثارگران از بیمه ایران به بیمه دی گفت: هر ساله برای انتخاب شرکت بیمه‌گر در زمینه ارائه خدمات بیمه تکمیلی به ایثارگران مناقصه برگزار می‌شود و در سال جاری نیز از مردادماه، 8 شرکت بیمه اسناد مناقصه را تحویل گرفتند که در نهایت پس از برگزاری فرایند برگزاری مناقصه، شرکت بیمه دی به عنوان برنده برای انجام بیمه تکمیلی ایثارگران انتخاب شد.

issarr بازدید : 336 پنجشنبه 30 شهریور 1396 نظرات (0)

حق نگهداری چیست؟

 

برابر ماده ۱۷۲ قانون ارتش جمهوری اسلامی و مواد مشابه در سایر قوانین نیروهای مسلح، در صورتی که میزان صدمات وارده به جانبازان و معلولان حین انجام وظیفه یا به سبب آن در حدی باشد که به تایید کمیسیون عالی پزشکی در انجام کارهای روزانه زندگی محتاج کمک و معاضدت عملی دیگران باشند،

در صورتي كه در آسايشگاه جانبازان نگهداري نشوند بر حسب مورد و متناسب با ميزان ازكارافتادگي، از حق نگهداري كه حداقل آن يك‌هزار برابر ضريب ريالي و حداكثر آن 2هزار برابر ضريب ريالي است، استفاده خواهند كرد. برابر تبصره3 همين ماده حق نگهداري اين قبيل جانبازان در صورت اشتغال قطع خواهد شد.

در فصل هفتم آيين‌نامه تأمين‌اجتماعي نيروهاي مسلح، ابلاغي ستاد كل نيروهاي مسلح آمده است:

كاركنان نيروهاي مسلح در صورتي كه مشمول جميع شرايط ذيل باشند، با رعايت ساير ضوابط، از حق نگهداري برخوردار مي‌شوند:

الف- صدمات جسمي و روحي منتهي‌شده به جانبازي و معلوليت در حين انجام وظيفه يا به سبب انجام وظيفه باشد.

ب- جانباز يا معلول براساس تاييد شوراي عالي پزشكي، در شمول بندهاي ب و ج ماده108 قانون آجا يا مواد مشابه در ساير قوانين نيروهاي مسلح قرار گرفته و بازنشسته شده يا در شمول قانون حالت اشتغال قرار گرفته باشد.

ج- جانباز يا معلول به صورت مستمر در آسايشگاه جانبازان نگهداري نشود.

د- با تاييد شوراي عالي پزشكي، جانباز يا معلول در انجام كارهاي روزانه زندگي، محتاج كمك و معاضدت عملي ديگران باشد.

درصد ازكارافتادگي فقط توسط شوراي عالي پزشكي تعيين مي‌شود، لكن درصدهاي ازكارافتادگي قبلي كه برابر ضوابط و مقررات توسط كميسيون‌هاي پزشكي بنياد شهيد يا شوراي عالي پزشكي نيروهاي مسلح قبل از تصويب اين آيين‌نامه تعيين شده، معتبر است و نيازي به تعيين درصد جديد نيست.

ميزان حق نگهداري ماهانه، امتياز حق نگهداري ضربدر ضريب ريالي در هر سال است. به عبارتي اگر امتياز حق نگهداري جانبازي2000 و با توجه به اينكه ضريب ريالي سال96 عدد1695 است، حق نگهداري ماهانه مبلغ 3ميليون و 390هزار ريال خواهد بود. در ادامه اين آيين‌نامه، دستورالعمل نحوه تعيين امتياز حق نگهداري براي طيف‌هاي مختلف به شرح زير آمده است:

گروه اول: جانبازان 70درصد و بالاتر، حداكثر 2000 امتياز

گروه دوم: جانبازان 50درصد تا 69درصد، حداكثر از 1500 امتياز

گروه سوم: جانبازان 40درصد تا 49درصد در صورت تاييد شوراي عالي پزشكي از 100 امتياز

در ماده 78 قانون مديريت خدمات كشوري آمده است: دستگاه‌هاي مشمول اين قانون (نيروهاي مسلح نيز مشمول قانون مديريت خدمات كشوري هستند) كليه مباني پرداخت خارج از ضوابط و مقررات اين فصل (فصل دهم موضوع حقوق و مزايا) به استناد پرداخت‌هاي قانوني كه در زمان بازنشسته‌شدن يا ازكارافتادگي و يا فوت پرداخت مي‌شود،

با اجراي اين قانون لغو مي‌شود. مستند به اين ماده حق نگهداري از مصاديق پرداخت‌هايي است كه ناشي از، ازكارافتادگي بوده و با اجراي قانون مديريت خدمات كشوري و بازنشسته‌شدن افراد دريافتي آنان قطع نخواهد شد. اين موضوع در ماده42 فصل هفتم موضوع آيين‌نامه تامين‌اجتماعي نيروهاي مسلح موضوع حق نگهداري نيز مورد تاكيد قرار گرفته است.

نكته قابل تأمل اين است كه اغلب جانبازان حالت اشتغال و مشمولان بندب و ج نيروهاي مسلح با ابلاغ حكم بازنشستگي آنان و متولي‌شدن سازمان تامين‌اجتماعي نيروهاي مسلح (ساتا) براي پرداخت حقوق آنان، با قطع حق نگهداري از فيش‌هاي حقوق خود مواجه مي‌شوند و اين موضوع آغاز سرگرداني آنان در سازمان تامين‌اجتماعي نيروهاي مسلح خواهد بود. با توجه به صراحت‌هاي قانوني در استحقاق جانبازان به دريافت حق نگهداري، قطع‌ آن فاقد توجيه قانوني است.

جانبازان بسياري اين موضوع را با ما درميان گذاشته‌اند و پس از پيگيري آنان با ارجاع مجدد به كميسيون پزشكي جهت بررسي ابتلاي آنان به بيماري‌هاي صعب‌العلاج مواجه شده‌اند. اين در حالي است كه موضوع بيماري‌هاي صعب‌العلاج و حق نگهداري دو موضوع مجزا بوده و به لحاظ قانوني هيچ ارتباطي با هم ندارند و در صورت تحقق هر دو در يك فرد واحد، دريافت هر دو منع قانوني ندارد. يعني فردي به دليل ازكارافتادگي مي‌تواند حق نگهداري و در صورت مبتلابودن به بيماري صعب‌العلاج، هزينه‌هاي درمان را به صورت كمك ماهانه دريافت كند.

issarr بازدید : 184 یکشنبه 29 مرداد 1396 نظرات (0)

🔹ماده49 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) :

 

🔸در اجرای بندهای ماده (13) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، دولت مکلف است مابه‌التفاوت خدمات بهداشتی و درمانی ایثارگران برای کلیه هزینه‌های مرتبط را که مطابق ضوابط آن دستگاه قابل پرداخت نیست و در تعهد صندوقهای بیمه درمانی نمی‌باشد، از اعتبارات مربوطه آن دستگاه کسر و جهت پرداخت به مشمولان به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه نماید.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    عضو کدام دسته از ایثارگران هستید؟
    چگونه با کمپین تلگرامی رزمندگان و جانبازان زیر 25 درصد آشنا شدید؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2817
  • کل نظرات : 293
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 900
  • آی پی امروز : 62
  • آی پی دیروز : 104
  • بازدید امروز : 177
  • باردید دیروز : 145
  • گوگل امروز : 34
  • گوگل دیروز : 34
  • بازدید هفته : 2,533
  • بازدید ماه : 6,081
  • بازدید سال : 49,390
  • بازدید کلی : 1,510,084